Okręgowa Izba Pielęgniarek i Położnych Regionu Płockiego, 09 - 402 Płock, Plac Dąbrowskiego 1, www.oipip.org.pl Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

plen

Godziny urzędowania

Poniedziałek
7.00 - 15.00

Wtorek
9.00 - 17.00

Środa - Piątek
7.00 - 15.00

Pomoc prawna

Okręgowy Rzecznik Odpowiedzialności Zawodowej, pierwszy i trzeci wtorek w godz. 15.00 - 16.00, natomiast Przewodnicząca OSPiP w drugi wtorek miesiąca między 15.00 - 17.00.

Ponadto po uprzednim umówieniu telefonicznym (+48 24 264 48 33) za pośrednictwem biura OIPiP RP, można skorzystać z porady Radcy Prawnego.

Składki

Na podstawie art. 11 ust. 4 ustawy o samorządzie pielęgniarek i położnych z dnia 01 lipca 2011 r. (Dz. U. Nr 174 poz. 1038) pielęgniarki i położne obowiązane są regularnie opłacać składkę członkowską na rzecz samorządu.
Wysokości składek

Obszar działania Okręgowej Izby Pielęgniarek i Położnych RP

Okręgowa Izba Pielęgniarek i Położnych Regionu Płockiego obejmuje swoim działaniem powiat gostyniński, płocki i sierpecki.

Stanowisko popierające postulaty rezydentów zawodów medycznych podpisane przez Prezesów Naczelnej Rady Pielęgniarek i Położnych, Krajowej Izby Fizjoterapeutów i Krajowej Izby Diagnostów Laboratoryjnych przesłane do Ministerstwa Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej i Ministerstwa Rozwoju i Finansów oraz komunikat jaki został opracowany i wysłany do mediów.

Załączniki:
Pobierz plik (24102017-1.pdf)24102017-1.pdf[List wysłany do MRPiPS i MRiF.]